Gode og bløde håndklæder til børn


Tekst af Anne 03. juni 2019 


Hos de mindste har det altid været et hit at have sit helt eget og personlige bløde håndklæde til børn. Her hos Recreation Styling har vi nøje udvalgt de fineste børnehåndklæder som med garanti vil vække glæde hos de mindste.

 

Sommeren og tiden hvor rigtig mange mennesker tager på familieferie står lige for døren. Kufferten skal pakkes med de rigtige ting såsom sengetøj og håndklæder. For mange familier går turen mange gange til de varme lande eller til de danske badestrande henover sommeren. Vand og sjov leg i vandkanten er dejlig  - og at bygge sandslotte med store voldgrave rundt om, er næsten en tradition at se hvis man kommer rundt langs de danske strande om sommeren. Det er dejligt at lege i sandet og at boltre sig rundt i det varme vand på en varm sommerdag. Efter en god lang og sjov badetur sammen med mor og far er det rart at komme op af vandet og blive pakket godt ind i sit eget håndklæde.

Dyremotiver er et stort hit blandt børn. Hos Recreation Styling kan du finde de skønneste håndklæder til børn fra Södahl. Håndklæderne, som er designet af Michelle Carlslund er fremstillet i 100 % økologisk bomuldsfrotté og findes som en ræv, Frida Fox og pandaen Penny Panda.

Begge håndklæder er også lavet som de sødeste vaskehandsker, helt perfekte når de små skal vaske sig selv.

Se vores fine udvalg af håndklæder til børn

 

Hos Recreation Styling kan du finde mange forskellige designprodukter til børn. Du kan finde de meget populære dækkeservietter fra OYOY. De fine dækkeservietter, findes i de sødeste motiver, bl.a. en løve og en pingvin.

Dækkeservietterne fra OYOY er lavet i 100% silikone som gør dem praktiske og nemme at tørre af med en fugtig klud. Silikonen hjælper med til at de ligger fast på bordet så de ikke glider rundt når børnene spiser deres mad.

Se de populære dækkeservietter fra OYOY

 

Skal børnene rigtig forkæles eller skal børnene have en flot gave som de kan gemme og se tilbage på mange år frem i tiden, måske en dåbsgave, finder du hos Recreation Styling et stort udvalg af de smukke træfigurer. Hos Recreation Styling har vi alle de populære træfigurer fra Kay Boyesen, OYOY og Lucie Kaas - ægte designklassikere som vækker glæde hos mange af vores kunder.

Se vores nøje udvalgte træfigurer

 

Hos Recreation Styling ser vi gerne at du bliver glad for dit køb af håndklæder og andre tekstiler og derfor har vi lavet en række gode råd til hvordan I holder jeres håndklæder bløde, lækre og farveægte.  

 

Vores gode råd til pleje af dine nye håndklæder

Inden du vasker dine håndklæder den første gang, anbefaler vi, at du kommer dine nye håndklæder i en balje med koldt vand, og lader dem stå i 24 timer. Det vil få bomuldsfibrene i håndklædet til at åbne sig og give dine håndklæder en bedre sugeevne.

Du kan også tilføre vandet en smule husholdningseddike, eddiken binder farven til bomulden så dine håndklæder holder farven bedre og i længere tid.

 

Hvis du ikke vil bruge alt for meget skyllemiddel til dit tøj, kan du erstatte det med lidt husholdningseddike, det gør dine håndklæder og vaskehandsker bløde og lækre - og bare rolig dit tøj kommer ikke til at lugte af eddike når det er vasket.