Design møbler fra Ferm Living til alle rum


Tekst af Maiken 24. februar 2019 


Er du på udkig efter nye møbler og ikke går på kompromis når det kommer til kvalitet og design, så kan du her på shoppen finde et stort udvalg af designmøbler fra blandt andet Ferm Living.

Alle møbler fra Ferm Living er smuk minimalisme indenfor dansk design.

Møbler som du kan bruge til hverdagsbrug og som vil gøre dit hjem stilrent og moderne. 

 

 

Møbler fra Ferm Living

Ferm Livings møbelkollektion byder blandt andet på sofaer, spiseborde, sofaborde, reoler, puffe og meget mere. 

Med Mingle serien kan du designe dit eget bord i dine foretrukne farver. Vælg farven på dine bordben og bordplade. Om du ønsker den samme farve begge dele eller en sammensætning af dine 2 yndlingsfarver og derved blive din egen borddesigner. Kun fantasien sætter grænser.

Marmorborde fra Ferm Living er også en foretrukken favorit blandt designelskerne. Bordene findes i flere farver og størrelser.

Kollektionen byder også på et stort udvalg af borde, daybeds og puffer. Daybeds er blevet meget populær at have stående som ekstra sofa, som bænk i den store entre eller som ekstra soveplads når du har overnattende gæster. Smid nogle flotte farverige puder på din daybed eller din Ferm Living sofa og personliggør dit møbel, som for mange er familiens samlingspunkt. En puf gør sig godt som ekstra siddeplads i stuen, i soveværelset eller på børneværelset.

Til børnene kan du også finde et bredt sortiment af børnemøbler fra den skønne Little Architect serie. Blandt andet en bænk, en stol, et bord og et skrivebord. Alle børnemøblerne findes i mangle forskellige flotte farver og kan mixes og matches efter ønske og favorit farver.

 

 

Køb dine Ferm Living møbler online 

Her hos Recreation Styling kan du altid finde de nyeste produkter indenfor design møbler, interiør og brugskunst til dig og din bolig. Du finder altid de nyeste trends og tendenser til dig selv og din indretning.

Du kan derudover finde inspiration og indretningstips her på bloggen, og kunden vil altid være i fokus og få den bedste service.

Elsker du dansk design, kan du med ro i maven sagtens købe dit næste møbel fra Ferm Living eller andet lækkert dansk design online hos Recreation Styling.

 

Se hele Ferm Livings design sortiment her.