Gaveideer til konfirmanden 2019


Tekst af Maiken 27. februar 2019


Foråret er så småt begyndt at komme, hvilket betyder at konfirmationstiden også er lige om hjørnet. Er du en af dem som skal fejre en eller flere konfirmander eller nonfirmander hos dine nærmeste venner eller familie, så har vi lavet et udpluk af gode gaveideer til konfirmanden, som med garanti vil falde i rigtig god jord.

Vi har i denne guide samlet et udpluk af de helt rigtige konfirmationsgaver til både piger og drenge i konfirmationsalderen.

 

Det kan for mange være en udfordring at finde den helt rigtige gave til konfirmanden, da penge ofte er den lette løsning men også det som der står øverst på konfirmandens ønskeliste. 

Du kan pifte pengegaven lidt op, ved at komme med en sjovere og mere inspirerende indpakning frem for den lidt kedelige konvolut. Kom evt. pengene i en Moneybank, som udeover pengene er en gave som vil følge den unge teenager igennem mange år.

Vi har derudover også listet nogle rigtig gode gaveideer op til både ham og til hende som skal konfirmeres eller nonfirmeres. Gaver som selv den kræsne teenager vil synes om både nu og mange år frem.

 

Smykker

En klassisk gave til alle piger der skal konfirmeres er et mindefuldt smykke. Giv et smykke til årets konfirmand om det skal være en halskæde, en ring eller et armbånd, så er der masser af muligheder 

 

Træfigurer

En træfigur fra Kay Bojesen er en dansk klassiker og en populær gave som konfirmanden vil have som evigt minde igennem hele livet. Især aben er en meget populær gaveide til den nyudsprungne konfirmand.

Se også vores blogindlæg med: Træfigurer - Design i din indretning

 

Vækkeur

Hvad med at give konfirmanden et super fedt vækkeur fra Arne Jacobsen. Borduret er designet i ægte retrostil, som de unge mennesker vil elske. Uret har LED lys samt snooze funktion - en funktion vi alle kender når uret bimler om morgenen.

 

Pengegaver

Er gaveønsket hos konfirmanden KUN penge, så vil vi foreslå at skifte den kedelige kuvert ud med en sparegris/moneybank, hvor du kan komme pengene i (husk man må aldrig give en tom sparebøsse). Heri kan teenageren kan gemme sine sparepenge og spare op til sit højeste ønske