HOLM Sous Vide Med Vakuum 1300 Watt Sort

Varenummer: 1075

På lager

Lev. 2-4 dage
Specialpris 1.999,00 kr
Normalpris: 2.998,00 kr

HOLM Sous vide med vakuumpakker.

Vil du have mørt og saftigt kød hver gang, så skal du anskaffe dig en Sous vide fra Claus HOLM.

Gør de professionelle mesterkokke kunsten efter. Med HOLM by AIO Sous vide kan du servere kød og grøntsager, der er perfekt tilberedt hele vejen igennem. Der medfølger vakuumposer og opskrifter.

Med sous vide-teknikken tilberedes vakuumpakket mad i et vandbad ved lav og præcis temperatur over en længere periode. De friske råvarer udnyttes maksimalt, alle næringsstoffer og ikke mindst smagen bevares, maden tilberedes præcist og kontrolleret, og du får perfekte resultater hver gang. Kød, grøntsager eller fisk krydres let med urter eller marinade, forsegles i en pose med den medfølgende vakuumpakker og tilberedes i tempereret vandbad. Du kan købe stort ind, vakuumpakke og opbevare poserne i køleskab eller fryser, indtil de skal tilberedes. HOLM Sous vide er fremstillet i samarbejde med koreanske AIO, der er førende inden for udvikling af vakuumteknologi til fødevarebranchen. Temperaturen går op til 99 °C og kan indstilles med 0,1 °C præcision i op til 20 liter vand. Timeren kan indstilles fra 0 til 99 t 59 min. og har alarm, når ønsket temperatur er opnået, og når ønsket tid er gået. En sensor slår maskinen fra, hvis der er for lidt vand i beholderen. Effekt 1300 Watt.
 

  • Vakuumpakker medfølger
  • Opskrifter medfølger
  • Laver det møreste og saftigste kød, så du får det som du præcis foretrækker det - rød, gennemstegt eller medium
  • Med timerfunktion 0 - 99t 59 min.
  • Temperatur op til 99°C
  • Det færdige vakuumpakkede sous vide kød kan opbevares i køleskabet i en uge

 

Design:
Claus Holm By AIO