Holmegaard Lanterne Klar

Varenummer: Holmegaard Lanterne Klar

På lager

Lev. 1-3 dage
Price From: 349,00 kr

* Obligatoriske felter

Holmegaard Lanterne i klart mundblæst glas.

 

Holmegaards Design With Light lanterner er velegnet til de hyggelige sommeraftener på terrassen, eller byd dine gæster velkommen med en dekoration med lys eller hvad du ellers vil synes kan give dine gæster en god velkomst.

Lanternerne er også oplagte til indendørs brug med lys på de kolde vinteraftener eller som en stilfuld dekoration til jul pyntet med grankogler, gran og kanelstænger eller appelsiner med nelliker, som vil sprede duften af jul rundt i hjemmet.

Holmegaard lanternen har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges året rundt både sommer og vinter.

 

Den mobile Design With Light lanterne fra Holmegaard er lavet i mundblæst glas og med en rem af kernelæder, som vil sprede glæde i det skandinaviske hjem med det stilfulde design.

Lanternen findes i flere forskellige størrelser og også i en røget version. De forskellige farver og størrelser er smukke at kombinere rundt om i dit hjem.

 

God gaveidé til bryllup, fødselsdag eller andre festlige anledninger.

 

Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine

 

Advarsel: Lad aldrig levende lys brænde uden opsyn og altid uden for børns og kæledyrs rækkevidde. Placer altid lysestagen på ikke brandbart underlag og væk fra brandbare materialer. Lad aldrig et stearinlys brænde helt ned. Varmen kan forårsage, at lysestagen går i stykker og dermed være medvirkende årsag til brand. Flyt aldrig et lys mens det brænder, da vægen kan forskubbe sig i den flydende stearin. I tilfælde af at hele stearinlyset antændes, skal ilden kvæles - pust ikke.

 

Materiale:

Mundblæst glas og kernelæder

 

Størrelser:

16 cm.

25 cm.

29 cm.

45 cm.