KOKONG - Nyhed fra Kähler Design


Tekst af Anne 28. maj 2019


Vi er stolte og glade for at kunne fortælle jer at vi netop har fået den nyeste serie fra populære Kähler i shoppen, nemlig den helt nye serie som har fået navnet KOKONG.

Vi er sikre på at KOKONG serien bliver et stort hit - måske specielt fordi at det er muligt at style den på flere forskellige måder, både som en vase men også som lysestage.

KOKONG vasen er anderledes end de fleste andre vaser - fordi den består af flere dele - en såkaldt 2-i-1 vase.

Den smukke og ikoniske KOKONG vase giver dig mulighed for at dekorere på mange anderledes måder end det man er vant til at se. Du kan vælge at stille den samlet eller dele den præcis, som du ønsker.

 Se de hvide Kokong vaser/lysestager HER

 

Sådan bruger du Kokong vasen

Brug den indre cylinderformede vase til mindre buketter eller enkelte blomster og brug den større vase til store buketter. Det smarte og unikke ved den smukke vase er at du ikke kun skal bruge den til blomster men også kan bruge den til stearinlys, både almindelige kronelys men også fyrfadslys.

Se de mørkebrune Kokong vaser/lysestager HER

 

Sådan holder du din buket flot

Det er dejligt at få en buket af den man holder af en gang imellem, og jo længere tid man kan nyde buketten jo bedre. Vi har lavet en lille guide til dig om hvordan du får det allerbedste ud af alle dine fine buketter.

 

  1. Sørg for at vasen til din nye buket er helt ren
  2. Modtager du din smukke buket i cellofan vendt da med at tage folien af ca. 30 min., på denne måde når din buket at vende sig til det nye klima. Særligt om vinteren og om sommeren når temperaturen kan variere meget, skal man være opmærksom på dette så blomsterne ikke får et chok ved at blive flyttet fra kulde til varme og omvendt.
  3. Brug almindelig tempereret postevand med blomsternæring - blomsternæringen (det lille brev som ofte er vedhæftet buketter) øger blomsternes levetid helt op til 60%
  4. Fjern alle blade som er under vandlinien, blade forringer nemlig bukettens levetid da de er en god grobund for bakterier.
  5. Giv stænglerne et rent nyt snit - skær altid en stor overflade (2 til 5 cm) i en 45 ° vinkel, den store overflade optager mere vand og næringsstoffer end en lille.
  6. Lad din buket overnatte i et køligt rum - herved forsinker du den naturlige ældningsproces.
  7. Skift vandet til din buket jævnligt - tøm vasen, rengør den omhyggeligt, giv blomsterne et nyt snit, fyld vasen med vand fra hanen og giv vandet nyt blomsternæring.
  8. Følger du disse råd vil du få meget mere glæde ud af din smukke buket.

 

Blomstrende skønheder i stuen

Vi mennesker drages af skønhed og vi kan godt lide at se på flotte ting - det gælder også smukke farverige blomster. Det er ikke helt ligegyldigt hvordan dine nye blomster er præsenteret og en smuk vase som passer til buketten er bare flot. Hos Recreation Styling finder du mange forskellige slags vaser, store og små, glasvaser, keramikvaser, gulvvaser og porcelænsvaser.

 

Se vores store udvalg af smukke vaser HER

 

Blomster skaber hyggestemning

Flotte blomster skaber et flot og smukt miljø, og med den ikoniske KOKONG vase kan du også skabe hygge og god stemning ved at bruge den som en lysestage. Vasen kan skilles ad i flere dele, dele som du kan bruge til stearinlys, både kronelys og fyrfadslys.

Brug eksempelvis KOKONG vasen til en smuk lyskæde som skaber hygge både inde og ude på en sikker og brandfri måde.

 

Hos Recreation Styling finder du et stort udvalg af flotte lysestager, lyshuse og lanterner i glas, keramik og træ.

Se udvalget af lysestager HER

 

KOKONG bordfad

Udover at have lavet den flotte KOKONG vase findes der også det flotte og meget særprægede fad i KOKONG serien. Det smukke bordfad som er lavet i håndlavet keramik findes i to forskellige farver, mørkebrun og hvid, samt to størrelser.

 

Det er nemmere at huske at spise frugt og grønt når det er synligt smukt og flot præsenteret - forestil dig sommerens bær og frugter liggende i det smukke KOKONG fad.

 

Se vores udvalg af smukke Kokong fade: Lille Kokong fad og Stor Kokong fad