Kay Bojesen Spurve På Planke

Varenummer: 39457 Kay Bojesen SpurvePå Planke

Ikke på lager

Lev. 1-2 dage
1.299,00 kr

Kay Bojesen spurve på planke 7 stk.

 

De charmerende Kay Bojesen spurve kom første gang til verden tilbage i 1935, hvor de startede med at blive produceret i en flok på seks.

Som den eneste af de dengang seks fugle var den gule spurv den eneste der blev sat i produktion af Kaj Bojesen selv. De resterende blev produceret hos farvehandleren. Sidenhen er de oprindelige 6 spurve blevet udvidet med en ekstra, så flokken nu udgør 7 spurve på bræt, og hver enkelt er opkaldt efter en af ugens syv dage.

Kay Bojesens vision om at læring skal være sjovt og underholdende gør sig med sikkerhed gældende med de søde spurve på planke, hvor du kan bruge dem til at øve ugedagene sammen med dine børn eller børnebørn.

 

Spurvene og planken indeholder magneter så fuglene kan stå stabilt og fast på brættet, og du på den måde kan placere spurvene præcist som du ønsker. Et indretningsikon som byder på mange timers lærerig leg for både børn og voksne. 

 

Kay Bojesen spurve på planke er en god gaveidé til både børn og voksne. Og med sit klassiske design er det en gaveidé som holder hele livet, og som kan gå i arv gennem generationer.

 

Bemærk: Tørres af med en tør klud. Bør ikke stå i direkte sollys.

 

Materiale:

Malet bøg

Magnet

 

Farve:

Malet bøgetræ

 

Antal:

7 stk.