Juna Duge

Her på siden finder du Recreation Stylings store udvalg af Juna duge, som du kan bruge til enhver særlig anledning. Om du står og mangler en dug til hverdagsbrug eller en elegant dug til de mere festlige lejligheder, så har vi et bredt udvalg af Juna duge til gode priser.

I vores udvalg af Juna duge finder du både damaskduge, akrylduge og duge med staincoat overflade. Sandsynligheden er derfor stor for, at du finder en dug, som passer til din borddækning. Uanset om du er til det klassiske eller en dug med et mere finurligt design. 

Indram dit bord med en Juna dug

Gør middagen endnu smukkere ved at indramme spisebordet med en Juna dug. Ikke nok med at det ser stilfuldt ud, så er dugen også med til at beskytte bordets overflade mod ridser, snavs og slitage. 

Der findes et utal af Juna duge i forskellige materialer. Her kan vi blandt andet nævne: 

  • Akrylduge: Nem at rengøre og lægger flot omkring bordets kanter. Praktisk til dig med børn, da dugen er nem at tørre af med en klud hvis der spildes.
  • Damaskduge: Praktisk da dugen har en usynlig overflade af staincoat, så den altid kan tørres af med en fugtig klud. 
  • Duge med staincoat overflade: Smuds- og vandafvisende så denne dug er også nem at tørre af. Staincoat er ikke synlig, så dugen vil bevare sit smukke udseende.

 

Det er derfor vigtigt at du vælger den rigtige Juna dug, som passer til dine behov når det kommer til den rigtige dug.

 

Den stilfulde og eksklusive damask dug fra Juna

Damask dugen fra Juna er til den stilsikre som gerne vil gøre lidt særligt ud af en flot borddækning, hvad enten det er til fødselsdagsfesten, barnedåben eller bryllupsfesten.

De smukke damask duge fra danske Juna er klassiske duge af høj kvalitet og hos Recreation Styling finder du et bredt udvalg af de smukke eksklusive duge i enkle og neutrale design, som passer til enhver borddækning og boligindretning.

 

Hvad er damask?

Du har med garanti hørt navnet mange gange, men hvad er damask egentlig? Damask er en betegnelse for en bestemt måde at væve på, en klassisk væveteknik også kaldet Jacquard-vævning, som i fremstillingen skaber et flot mønster med skiftevis matte og blanke overflader i det færdige produkt. Ordet Damask stammer oprindeligt fra byen Damaskus, hvor det var de første korsriddere som bragte de smukke vævede stoffer med til Europa. 

 

Vaskeanvisning af Damaskdug

Damask dugene fra Juna er bl.a. coatet, hvilket gør dem vand- og smudsafvisende. Coatningen kan du ikke mærke på dugen som fremstår både elegant og stilfuld, men behandlingen betyder at du kan dække bordet op til flere gange med den samme dug, før den trænger til at blive vasket. Det er ikke nødvendig at vaske din Damask dug hver eneste gang du har brugt den, da den er coated, men når du vasker den, tåler den vask ved 60 grader.