Juna Sengetøj

Juna sengetøj og sengesæt er kvalitetstekstiler når det er bedst. Hos Juna går de ikke på kompromis, når det omhandler kvalitet og komfort.

Alle sengesæt er lavet i den højeste kvalitet og i 100% bomuld. Stoffet er blødt og farverne står klar på overfladen, og giver sengetøjet et eksklusivt look, uanset hvilket Juna design du vælger.

Hos Recreation Styling finder du hele det store udvalg af Junas bløde sengetøj. 

Sov godt i lækkert kvalitetssengetøj fra danske Juna

Alle ved hvor vigtig en god nats søvn er for vores velvære og for hvordan vores dag og humør arter sig. Vi bruger rent faktisk 1/3 af vores liv på at sove og derfor er tekstilerne vi sover i rigtig vigtige for, at vi vågner friske og veludhvilet hver eneste morgen. 

 

Bomuldssengetøjet fra danske Juna er bomuldssengetøj lavet i Oeko-Tex. Sengetøjet er vævet i ekstra fine garner som er med til at gøre sengetøjet ekstra slidstærkt og giver en optimal sovekomfort samt, tør vi godt at sige, en rigtig god og sund søvn. Det Oeko-Tex godkendte sengetøj gør blandt andet at produktet ikke er fyldt med sundhedsskadelige stoffer.

 

Alle Junas sengesæt består af 100% bomuld og er vævet i en høj og meget fin kvalitet. Sengetøjet har en fin og glansfuld overflade som er med til at give produktet den eksklusive og elegante udstråling som satinvævningen blandt andet er kendt for. 

 

De fleste af Junas dynebetræk er nemme at lukke på grund af den smarte lynlåslukning, samt pudebetrækket har en ekstra dyb flaplukning så puden bliver liggende i det flotte betræk.

 

SE hele vores sortiment af sengetøj og tekstiler.