Hammershøi Jul

Skab ægte julestemning med Hammershøi julestellet fra Kähler. Elegant serie med et smukt julemotiv som er malet på tallerkner, krus, julekugler og kalenderlys. Brug det smukke Hammershøi julestel i hele december - eller start med at samle på dit nye julestel fra Kähler allerede nu.

Julestel fra Kähler

Kählers klassiske Hammershøi stel har været igennem en forvandling og et moderne og tidsløst julestel er blevet en ny tilføjelse til den populære serie. Hammershøi julestel indeholder tallerkner i fire forskellige størrelser - tre flade og en dyb -, det velkendte Hammershøi krus med hank, en julekugle og et kalenderlys
Dæk det smukkeste julebord med Hammershøi jul og nyd hvert måltid i stearinlysets skær af Kählers kalenderlys.

 

Designerne bag Kählers julestel

Bag det elegante Hammershøi julestel står Hans-Christian Bauer som også er designeren bag resten af Hammershøi serien og Rikke Jacobsen som har tegnet de smukke julemotiver, som forestiller et nutidigt udtryk af julens klassiske og traditionelle symboler. På hvert design af det skønne Hammershøi julestel er der dekorationer af den flettede julestjerne og den charmerende nøddeknækker der smyger sig elegant og giver en ægte og hyggelig stemning af jul.

 

Mix og match Hammershøi julestel med dine andre Hammershøi produkter og skab derved dit eget unikke julebord og julestemning i hele december.

Har du spørgsmål til Kählers julestel eller vores øvrige produktsortiment, kan du altid ringe på telefon +45 20657865 eller sende en mail til info@recreationstyling.dk

 

Se også: Kahler lyshuse