Kähler Lyshuse

De flotte Kähler lyshuse: Urbania lyshusene er designet af duoen Mette Bache og Barbara Bendix Becker.
Når du i den mørke tid tænder fyrfadslysene i disse flotte Kähler lyshuse, breder lys og varme sig på lystig vis ud i hjemmet, så dine hyggelige hjørner fremhæves og stråler.
Mette Bache og Barbara Bendix Becker, designerne bag de fantastiske Kähler lyshuse, er begge uddannet på Danmarks Designskole i 1996. De har siden deres uddannelse udgjort designduoen R7B Copenhagen.

 

R7B Copenhagen laver andet end Kähler lyshuse
Kähler lyshusenes ”forældre” har ikke altid arbejdet med keramik. De har fra starten været toneangivende indenfor tekstildesign og fungeret som konsulenter indenfor identitet og designstrategi. De to designere har dog fået øjnene op for keramikkens uendelige muligheder, og elsker begge at nyfortolke gamle objekter og give dem nyt liv gennem et nutidigt design.


Kähler lyshuse lyser op i en mørk tid
Egentlig er de skønne Kähler lyshuse inspireret af traditionel julepynt, men passer med deres enkle og næsten helt poetiske formsprog perfekt ind i ethvert hjem uanset om det er klassisk eller moderne indrettet.
Kähler lyshuse er naturligvis moderne i udtrykket, men har samtidig noget trygt og genkendeligt over sig. De er en fortolkning af det moderne byrum og det fremstår henholdsvis som en modernistisk etagebygning, en bygning der giver associationer til kirken og som et klassisk dansk byhus.

 

Se også: Kahler julestel