Kay Bojesen Nyheder

Her finder du de seneste Kay Bojesen nyheder.

Vi er altid først med de seneste designnyheder fra den verdenskendte designer, som er kendt for sit træhåndværk og sine finurlige figurer og trædyr.

Se alle de klassiske nyheder fra Kay Bojesen nedenfor, hvor du også kan forudbestille de nyheder som endnu ikke er kommet på lager. Du kan derfor blive en af de første til at eje en designnyhed fra Kay Bojesen.

 

Se hele det store udvalg af produkter fra Kay Bojesen.

2 vare(r)
699,00 kr
249,00 kr
2 vare(r)

Kay Bojesen nyheder 2019

Efteråret 2019 byder på spændende design nyheder fra Kay Bojesen, nyheder som vi spår bliver nye store designklassikere fra det meget eftertragtede brand. 

 

Kay Bojesen blev inspireret ud fra virkelige hændelser, og den ikoniske eftertragtede Abe er for eksempel, som mange af hans øvrige træfigurer, designet med inspiration fra en af hans mange rejser til Afrika. Ligeledes tog figuren Bjørn form, efter bjørneungen Ursula, tilbage i 1952, blev forladt af sin mor og flasket op af den daværende inspektør i Zoologisk Have. 

 

I år præsenterer Kay Bojesen endnu et medlem i hans eftertragtede dyreunivers, den lille Panda. Pandaen er endnu engang, og i Kay Bojesens ånd, inspireret udfra virkelige hændelser, denne gang i forbindelse med indsættelse af de 2 nye pandaer i Københavns ZOO. 

Den skønne lille panda er lavet i FSC®-certificeret træ og er med til at sætte fokus på verdens truede dyrearter, ligeledes dens emballage, og køber du en af de søde figurer går en del af overskuddet til WWF Verdensnaturfonden. 

 

En af Kay Bojesens kerneprodukter var en lang række træprodukter til den daglige husholdning helt tilbage i 1940’erne. Tidligere på året lancerede Kay Bojesen køkkenserien Menageri og nu er der kommet 2 stærke nyheder i serien. Nyhederne består af 2 elegante serveringsskåle og et salatbestiksæt, alle dele lavet i FSC®-certificeret matlakeret eg, som sætter fokus på bæredygtighed og miljø. 

Den smukke Menageriserie er skabt i runde organiske former som gør serien rar at røre ved, og indbyder derfor til at blive brugt til hver eneste dag. 

 

Blandt nyhederne fra Kay Bojesen kan man finde endnu 2 nye designikoner, to søde turtelduer og den pligtopfyldende og standhaftige politimand. 

 

Det søde romantiske og meget populære turteldue par er nu designet i en smuk og enkelt sortmalet udgave, en blank og en mat, og er den perfekte gaveide til designelskeren.

 

Politimanden fra Kay Bojesen blev, som mange andre af hans andre designklassikere, designet med inspiration fra andre uniformerede institutioner rundt om i landet. De autoritære figurer har i lige så høj grad som Aben, vundet danskernes hjerter og er med sit tidsløse udtryk designklassikere som vil pryde mange danske hjem langt frem i tiden.