Louise Kragh Armbånd

Feminine og enkle armbånd fra Louise Kragh i sølv og guld og nogle med forskellige farver porcelænsperler, ferksvandsperler eller ægte diamanter. Alle Louise Kragh armbånd er som resten af hendes håndlavede smykker produceret på eget værksted i Århus.

Hos Recreation Styling har vi et stort udvalg af Louise Kragh armbånd i forskellige materialer og af både faste og justerbare armbånd. Lad dig inspirere her og få hurtig levering på dit armbånd. Er smykket til en gave pakker vi naturligvis smukt ind hvis det ønskes - Helt gratis.

10 vare(r)
10 vare(r)

 

 

Louise Kragh armbånd

Med et Louise Kragh armbånd går du aldrig forkert, hvis du er til stilsikker design og lægger vægt på din personlighed i form af din påklædning og dine accesories, da ethvert smykke har sin helt egen udstråling. Alle armbånd er som resten af smykkerne unikke idet de er håndlavet på eget værksted i Århus. Hos Recreation Styling har vi et stort og bredt udvalg af Louise Kragh armbånd i mange variationer. Om du er til faste eller justerbare, sølv eller guld, enkelt eller farverigt, porcelænsperler, ferskvandsperler eller diamanter. Som resten af Louise Kragh smykkerne er der i armbåndende udelukkende anvendt sterling sølv 925 og alle forgyldninger er 24 karat guld. Alle materialer testes løbende og alle de strenge danske krav bliver overholdt 100%.

Du kan mixe og matche dit Louise Kragh armbånd med andre smykker fra den danske designer eller med dine andre smykker. Et Louise Kragh armbånd er altid en god gaveidé til en du holder af.

Vi får ofte nye smykker hjem fra Louise Kragh og vi forsøger derfor at være de første med de nyeste trends indenfor designsmykker fra den danske smykkedesigner. Skulle du have spørgsmål til vores Louise Kragh armbånd eller nogle specifikke ønsker så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 20657865 eller sende en mail til info@recreationstyling.dk