Louise Kragh Halskæde

Mangler du en ekstra lille detalje til dit tøj, så har vi hos Recreation Styling et stort udvalg af smukke Louise Kragh halskæder. Alle halskæder er lavet af 925 sterling sølv, i 24 karat forgyldning eller i sort rhutanium. Louise Kragh halskæde med og uden porcelænsperler, ferksvandsperler og med ægte diamanter.

Louise Kragh halskæder er som resten af hendes smykkekollektion håndlavet på eget værksted i Århus. Se alle de flotte Louise Kragh halskæder nedenfor og lad dig inspirere til et stilsikkert valg.

 

6 vare(r)
6 vare(r)

 

Louise Kragh halskæde

Med en Louise Kragh halskæde får du straks din feminine eller rå personlighed frem. Om du er til korte, lange, enkle eller mere smykkede, så har vi et bredt udvalg af Louise Kragh halskæder i alle stilarter, så der er noget for enhver smag. Pift din kjole eller den kedelige bluse op med en Louise Kragh halskæde i guld eller sølv og uden eller med perler eller diamanter.  

Hos Recreation Styling finder du alle halskæder fra Louise Kragh, og med matchende armbånd, ring eller øreringe. Du kan sammensætte din halskæde med andre smykker fra den danske smykkedesigner eller med smykker fra en anden designer eller kollektion. Skab dit personlige look og få et lækkert og luksuriøst udseende.

Mix dine yndlings halskæder og smykker for et personling look. Skulle du have spørgsmål til vores Louise Kragh halskæder eller nogle specifikke ønsker så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 20657865 eller sende en mail til info@recreationstyling.dk