Lyngby Glas

Lyngby Glas blev grundlagt i 1940 i en lille lejlighed på Frederiksberg, og dermed startede en af Danmarks toneangivende og mest succesfulde glasfabrikker. I dag står Lyngby Glas for kvalitet og stor holdbarhed. Du kan nedenfor købe det store udvalg af Lyngby Glas til enhver lejlighed.

11 vare(r)
11 vare(r)

 

Historien bag Lyngby Glas

Lyngby Glas blev i 1940 etableret af den danske isenkræmmer Holger Jepsen og blev hurtigt en af Danmarks mest succesfulde glasfabrikker. Siden da har Lyngby Glas sat sit tydelige præg på de danske middagsborde og i de danske hjem med sine smukke glas- og krystalserier. Alle Lyngby Glas er fremstillet i den bedste EU kvalitet. Glassene har derfor en meget høj holdbarhed. 

 

Lyngby Glas - En moderne klassiker

Lyngby glas byder på alverdens former for glas: cocktailglas, champagneglas, vinglas, ølglas, snapseglas, gin og tonic glas, rom glas, whiskyglas, vaser, skåle, glaskander mv. Samt en masse cocktails- og drinkssæt.
Lyngby Glas har også en serie som er lavet af smukt og klar krystal. Lyngby krystalglas serien er fremstillet i transparent miljøkrystal, som fremstår klare og med en meget høj holdbarhed. Lyng Glas fremstiller flere forskellige serier:

Lyngby Glas Melodia:

Krystalserien hvor du finder karafler, whiskeysæt, rødvinsglas, champagneglas, hvidvinsglas, highball glas, shotsglas, snapseglas og ølkrus. 

Lyngby Glas Juvel

I Juvel serien finder du stort set alle former for glas til både hverdag og fest. Rødvinsglas, hvidvinsglas, champagneglas, gin og tonic glas, romglas, ølglas og vandglas.

Server dine cocktails mv smukt og ekstra eksklusivt i de elegante og rummelige glas fra Lyngby.

 

Forhandler af Lyngby Glas

Lyngby Glas er et velkendt etableret dansk brand som leverer glas til både hverdag og festlige lejligheder. Sortimentet strækker sig over et bredt udvalg af glas. Hos Recreation Styling har vi hele det store udvalg af Lyngby Glas og Lyngby Krystalglas. Køb Lyngby Glas her på siden hvor vi blandt andet tilbyder: Hurtig levering, gratis fragt, gode priser og den bedste kundeservice.

Har du spørgsmål til vores mange produkter fra Lyngby Glas eller vores øvrige produktsortiment, kan du altid ringe på telefon +45 20657865 eller sende en mail til info@recreationstyling.dk