Lyngby Porcelæn

Lyngby Porcelæn er en dansk designklassiker som blandt andet står bag den klassiske Lyngby vase, som er nem at kende på sine ikoniske riller. Vasen fås i mange størrelser og i flere forskellige farver. Derudover er Lyngby Porcelæn også kendt for sit karakteristiske Rhombe stel hvor du finder stort set alt til servering og borddækning samt ophæng til jul og påske. 

Se hele det store udvalg fra Lyngby Porcelæn hos Recreation Styling og bliv fristet af alle de lækre og stilfulde produkter som vil passe ind i alle hjem og give et designlook i din personlige indretning. Vi står altid klar til at hjælpe hvis du skulle have nogle spørgsmål.

 

Vaser          Lamper          Rhombe          Bonbonniere

6 vare(r)
139,95 kr
129,00 kr
299,00 kr
399,00 kr
6 vare(r)

Lyngby Porcelæn - Klassisk design

Lyngby Porcelæn har siden 1936 været et velkendt dansk porcelænsproduktion og et brand som altid har sat sit præg på dansk kunstnerisk porcelænshistorie. Bag grundlæggelsen af Lyngby Porcelæn stod grossistfirmaet Holst & Knudsen. i 1969 lukkede fabrikken men i løbet af de 33 år som fabrikken eksisterede nåede de at sætte stort præg på dansk design med stilfulde design som også med stor popularitet lever videre idag. 

I 2012 genopstod Porcelænsfabrikken - Lyngby Porcelæn og står idag bag relanceringen af det populære porcelæns brand. 

Du kan altid kende de originale produkter fra Lyngby Porcelæn, da alle produkterne har det velkendte håndtrykte Danmark-Lyngby monogram i bunden. Trods mange kopier og efterligninger af blandt andet Lyngby vaserne, findes der kun et ægte produkt som er let genkendeligt med monogrammet i bunden, som er garanti for at du investerer i et designikon som du aldrig vil blive træt af at se på - heller ikke om 40 år.

 

Forhandler af Lyngby Porcelæn

Hos Recreation Styling er vi stolte og beærede over at vi i 2019 har fået Lyngby Porcelæn ind som et af vores lækre design brands. Vi har altid været vilde med det klassiske håndværk som passer perfekt ind i vores ellers designprægede sortiment. Vi vil som udgangspunkt altid være først med de nyeste produkter fra det kendte danske brand, og du kan derfor altid finde hele det slifulde sortiment hos Recreation Styling. Skulle du have spørgsmål til nogle af vores produkter fra Lyngby Porcelæn eller til andet i vores ellers brede sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os her eller sende os en mail på info@recreationstyling.dk