Nanuh


Nanuh
Nanuh er en historie om Lukka og Lykke. To små oddere fra Danmark. De er bedste venner, og de elsker at lege sammen ude i den danske natur.

Det bedste de ved er at holde fødselsdag, og de fejrer den altid sammen.

Nu er Lukka og Lykke blevet så store, at de kan planlægge fødselsdagsfesterne sammen med deres forældre. Lukka elsker at invitere en masse af sine venner, og derfor finder Lykke på en masse sjove aktiviteter til hans gæster. Lykke elsker fine detaljer til sin fest, og derfor laver Lukka altid en smuk kage til hendes venner og familie. De har en masse erfaring med at holde fødselsdag og finder altid på nye sjove ideer. Deres vennekreds vokser hurtigt, og de er også nysgerrig på, at lære dig og dine venner at kende.

Konceptet er til dig, som ønsker at planlægge den perfekte børnefødselsdag. Hjemme, i børnehaven, i skolen eller et helt andet sted. Vi ved, hvor krævende det kan være at forberede en børnefødselsdag. At få overblik over alt det som hører sig til.

På www.recreationstyling.dk finder du alle de produkter som du skal bruge til at holde den perfekte fødselsdag for dit barn. Nanuh har udviklet produkter lige fra invitationskort, bordkort, klistermærker og malebøger.

Alt er lavet med tanken om at udvikle produkter som passer flot ind i dit skandinaviske hjem.

 
98,00 kr
98,00 kr
98,00 kr
98,00 kr
148,00 kr