Södahl

Södahl er dansk kvalitet til hele familiens små og store øjeblikke. Hjemmet er den mest trygge base, hvor du nyder livet sammen med dem du holder allermest af.

Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
598,00 kr
Nyhed
298,00 kr
Nyhed
248,00 kr
Nyhed
198,00 kr
Nyhed
198,00 kr
Nyhed
298,00 kr
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
498,00 kr
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
598,00 kr
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
598,00 kr
299,00 kr
298,00 kr

 

Södahl design

Med Södahls kollektion af kvalitetsbevidste tekstiler og tilbehør kan du indrette og style boligen i din helt personlige stil med moderne skandinavisk design i førsteklasses kvalitet.
Vi hos Recreation Styling er personligt især vilde med Södahls eksklusive sengetøj til både børn og voksne som er produceret i den blødeste og absolut bedste kvalitet.
Al https://pxl.host/je8j2rbicvwz7r7qtdp.pngSödahls sengetøj er Oeko-Tex-produceret, hvilket vil sige, at det ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

 

Historien om Södahl

Historien begyndte i 1963, hvor Södahl blev grundlagt af kunstner og designer Hans Jürgen Schöbel. Iværksætteren bag Södahl havde en filosofi om at udvikle kvalitetsprodukter i flot design og unikke mønstrer og farver der ikke gik på kompromis med med kvaliteten. Produkter som ville kunne kombineres på kryds og tværs. Denne filosofi ligger stadig dybt i Södahls DNA. Du kan derfor med Södahl design være sikker på at få produkter med lang holdbarhed både hvad angår kvalitet, design og udtryk da det følger tidens holdbare tendenser.

 

Flora Danica

Luksus serien Flora Danica fra Södahl er det lækreste bomulds satinvævede sengetøj. De flotte plantemotiver er nænsomt rentegnet med stor respekt for det originale Flora Danica motiv. Selv de små uperfektheder, der også findes på de originale, håndtegnede og kobberstukne tavler gengives på det flotte sengelinned.
Hvert eneste design bærer tavlenummeret på den pågældende plante på en dekorativ sidelabel. Flora Danica sengetøjet har en praktisk lynlåslukning i både pude- og dynebetræk.
Flora Danica sengetøjet er en perfekt gaveidé til eksempelvis brudeparret, da det skønne sengelinned leveres i en smuk gaveæske.

 

Södahl og Michelle Carlslund

Som noget nyt i 2018 har Södahl designet en ny kollektion til de mindste i samarbejde med illustrator Michelle Carlslund.
Magic Forest kollektionen indeholder to linjer: en sort/hvid og en pastelfarvet, som man kan mikse og sammensætte helt efter lyst. Alle farver og motiver er nøje udvalgt og afstemt, så de fungerer både sammen og hver for sig.