0
Kurv: 0,00 DKK
Find produkter her...
 

Vilkår og Persondatapolitik


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Recreation Styling. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Recreation Styling. 

Betaling
Hos Recreation Styling har du mulighed for at betale med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA electron, VISA, Maestro og Mastercard samt ViaBill og MobilePay. 
Benytter du betalingskort bliver pengene først trukket fra din konto, når Recreation Styling afsender varen. Alle priser er inklusiv moms.

DER TAGES IKKE GEBYR VED BETALING HOS RECREATION STYLING

Levering
Levering af varer fra Recreation Styling anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Normal leveringstid er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse, hvis varen er på lager. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Alle varer sendes med GLS eller PostNord. Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder Recreation Styling sig ret til at sende ordren samlet, når bestillingsvarerne er på lager.
Ønsker du selv at afhente varen krydser du blot af i afhentnings feltet ved check out.
DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.

Forsendelse
Den samlede forsendelse vil altid fremgå af din indkøbskurv og variere efter hvilke typer varer, du har lagt i. Hvis du vil vide hvad en specifik ordre koster, så kan du altid prøve at lægge varerne i indkøbskurven, da du til enhver tid kan fjerne dem igen.
 
Persondata ved køb
Alle personoplysninger i forbindelse med køb på www.recreationstyling.dk opbevares fortroligt. Hos Recreation Styling gemmer vi de ordreinformationer, som vi lovmæssigt er forpligtiget til ifølge bogføringsloven. Ordreinformationer og informationer om Recreation Styling registrerede brugere - herunder navn, adresse, e-mail, køn og alder gemmes i en sikret database, som kun kan tilgåes af Recreation Styling. Vi behandler alle oplysninger strengt fortroligt og vil aldrig videregive dem til en tredjepart.

Reklamation
Recreation Styling kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Recreation Styling, skal dette påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Recreation Styling. Varer der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 7-14 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7-14 dage. Derudover gælder naturligvis den 2 årige reklamationsfrist i henhold til købeloven.

Alle priser hos Recreation Styling - på web-adressen
https://www.recreationstyling.dk - er inkl. Moms.

Fortrydelsesret 
Hos Recreation Styling har du 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Varen skal returneres i samme stand og mængde, som den er modtaget. Ved brug af fortrydelsesretten sender du blot følgende til vores postadresse: Varen, ordrenr., navn, adresse samt konto- og regnr. til refundering af tilgodehavende. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Ved returnering fratrækker vi den pågældende fragt på 50 kr. samt gebyrer på kreditkort også hvis der er tale om fragtfri forsendelse.

Vores adresse er: Recreation Styling, A.P. Møllers vej 7, 7400 Herning.

Gratis gaveindpakning
Recreation Styling tilbyder GRATIS GAVESERVICE.
Glæd med en smuk indpakket gave fra Recreation Styling. Det eneste du skal gøre er:

1: Find den/de perfekte gave/gaver
2: Gå til varekurv
3: Sæt "V" i tilføj indpakning
4: Fortsæt til bestilling og indtast oplysninger - navn, adresse mv. 

Ø
nsker du gaven sendt direkte til modtager angiver du blot alternativ leveringsadresse. Skal gaven bruges til noget bestemt er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet. Så pakker vi ind, så den passer til den pågældende begivenhed.

Andet
Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på
info@recreationstyling.dk  eller på tlf.: 20657865


  Miljøvenligpakning        



Persondatapolitik hos Recreation Styling

 
  1. Generelt
    1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Recreation Styling ("Recreation Styling", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.
    2. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside, www.recreationstyling.dk ("Hjemmesiden").
    3. Recreation Styling er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Recreation Styling kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.
  2. Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen
    1. Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.
      1. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud. 
      2. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.
    2. Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.
      1. Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig. 
      2. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.
    3. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse.
      1. Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.
      2. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.
  3. Modtagere af personoplysninger
    1. Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, GLS, DAO eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.
    2. Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Blandt andet videregives oplysninger om dit navn og din e-mail til TrustPilot således, at der på vores vegne kan sendes en invitation til at vurdere os på TrustPilots hjemmeside. Vælger du at foretage en anmeldelse bliver TrustPilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.
    3. En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. 
      1. kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  4. Dine rettigheder
    1. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
    2. Indsigtsretten
      1. Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
      2. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@recreationstyling.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.
    3. Retten til berigtigelse
      1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.
    4. Retten til sletning
      1. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
    5. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
      1. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte. 
    6. Retten til dataportabilitet 
      1. Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.
    7. Retten til indsigelse
      1. Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.
      2. Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.
    8. Retten til at tilbagekalde samtykke
      1. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@recreationstyling.dk.
    9. Retten til at klage 
      1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.
  5. Sletning af persondata
    1. Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 50 måneder.
    2. Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.
    3. Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.
  6. Sikkerhed
    1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
    2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
  7. Kontaktoplysninger
    1. Recreation Styling er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.
    2. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

      Recreation Styling
      A. P. Møllers Vej 8
      7400 Herning

      Tlf. nr.: 20 65 78 65
      E-mail: info@recreationstyling.dk

  8. Ændringer i Persondatapolitikken
    1. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.
  9. Versioner
    1. Dette er version 1.0 af Recreation Styling´s Persondatapolitik dateret den 23-05-2018.